Mana dēla kāzu priekšvakarā nejauši uzzināju savu topošo radu noslēpumu, man nācās iet pret savu sirdsapziņu

Mana dēla topošā sievasmāte un sievastēvs dzīvo kaimiņos, viņu māja atrodas pavisam līdzās. Es nolēmu pie viņiem aiziet ciemos, lai apspriestu kādas nianses.

Viņu meita un mans dēls mācījās vienā skolā. Pēc tam viņi iestājās vienā augstskolā. Nesen mans Marks pārgāja no dienas nodaļas uz vakara, lai būtu iespējams strādāt un nodrošināt ģimeni.

Te vietā ir atgādināt, kas vispār man ir ģimene. Ģimene ir  svarīgākais uz pasaules. Tā nosaka mūsu identitāti un kultūras pārmantotu. Tas ir vieta, kur mēs dzimstam, iekļūstam un dzīvojam kopā ar mūsu tuviniekiem, mācāmies vērtības, kuras pārnesam un kultivējam pieaugušā dzīvē.

Ģimene nodrošina emocionālo atbalstu, atbalstu un drošību, kas ir nepieciešama, lai veidotu uzticamu, stabilitāti un koptu labas attiecības starp tuviniekiem. Ģimene ir arī vieta, kur mēs mācāmies cieņu pret citiem, kā arī to, kā dalīties ar citiem, dalīties atbildību un mīlēt. Tas palīdz mums attīstīties emocionāli un intelektuāli, izveidojot stabilu pamatu mūsu pieaugušajai dzīvei. Kāpēc to saku?

 

Kā nesen noskaidrojās, Sofija gaida bērnu, tāpēc drīz dosies dekrētā. Pagaidām viņas stāvoklis nav pamanāms, bet ģimenes sapulcē mēs nolēmām, ka nepieciešams nosvinēt kāzas.


Sofijas vecāki tāpat kā mēs nebija bagāti cilvēki, bet pieticīgus svētkus mūsu bērniem mēs varējām sarīkot.

Tad lūk, tajā dienā es devos pie topošajiem radiem, lai pārrunātu jautājumus par topošajām kāzām.

Lasi arī: Salāti “Kaija” tos var gatavot kaut vai katru dienu un tie nekad neapniks

Pie viņu žoga ir blīvi stādīti ķirši, tāpēc viņi neredzēja mani nākam…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment